A 'semis'!!


  • Comparteix:

Tres victòries en tres partits classifiquen el Junior per a les semifinals

Tres victòries en tres partits classifiquen el Junior per a les semifinals

El Junior femení aconsegueix la classificació per a les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei sala, que aquest cap de setmana ha començat al Pavelló del Club Egara. Les santcugatenques, amb 3 victòries en 3 partits, encara han de disputar un enfrontament de la primera fase, dissabte vinent, davant l'Atlètic Terrassa B.

Golejada a l'Olimpia per 5 gols a 1. Pallissa a l'Egara B per un escandalós 22 a 0. I per arrodonir-ho, festival davant el Club Deportiu Terrassa per 8 a 3, amb un 5 a 0 a la segona meitat. Amb aquests números, el conjunt que entrena Adrian Lock ha enllestit la classificació per a la fase final del català, quan encara queda una jornada per disputar. I tot això sense Andrea Puig i Paula Pastor, amb la selecció sub-21, i també sense Hailey Brown, amb la selecció anglesa. Així ho explica la defensora del Junior, Mariona Valdés.

Mariona Valdés

Havíem entrenat molt poc, i tenint això en compte, les coses ens han sortit bastant bé



Dissabte vinent, a les dues del migdia, les santcugatenques tenen un partit de tràmit davant el filial de l'Atlètic Terrassa. Però a partir de les vuit de la tarda, comencen les semifinals, on les noies d'Adrian Lock s'enfronten al segon classificat del Grup A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.