El seleccionador Angel Laso parla de l'europeu d'Almeria


  • Comparteix:

El seleccionador espanyol d'hoquei sala Angel Laso ha analitzat per 'Cugat.cat' l'Europeu d'Almeria que comença demà. Laso creu que el seu equip no és favorit perquè les millors jugadores estan preparant el preolímpic. Pel que fa a la santcugatenca Andrea Puig, el seleccionador l'ha definit com una de les millors jugadores joves del panorama nacional.

Demà comença l'Europeu absolut d'hoquei sala d'Almeria i "Cugat.cat" ha volgut conèixer l'opinió de l'home que ha de regir el camí d'Andrea Puig i les seves companyes cap al podi. Les espanyoles tenen com a rivals a la primera fase les seleccions d'Holanda, el rival a batre, Bielorrussia i Àustria. Tres primers esculls per les d'Angel Laso que, si no hi ha sorpreses, haurien d'accedir a les semifinals. Tot i això, el seleccionador s'ha mostrat previsor. Per ell, les nombroses baixes que provoca el preolímpic de Bakú, que ha fet que les millors jugadores espanyoles estiguin concentrades a Madrid, fa que el seu equip no sigui favorit. Escoltem Laso.


Angel Laso

Crec que no. Som subcampiones mundial, per tant amb tota l'artilleria si que ho seriem. L'important, però, és estar a l'Olimpiada

Precisament aquestes baixes obligades de jugadores importants, com ara les santcugatenques Júlia Menéndez i Maria Romagosa, ha obligat el seleccionador a confiar en jugadores molt joves. Una d'elles és Andrea Puig. La santcugatenca és una excel·lent jugadora de sala com ho demostra el fet que ha estat nomenada millor jugadora de la Copa d'Espanya del passat cap de setmana. Laso defineix així la jugadora del Junior.


Angel Laso

És una de les cinc millors jugadores sub-21 del moment. Té una projecció increïble


Així doncs, Laso, Puig i la resta de jugadores es preparen per viure un cap de setmana d'allò més intens. Demà divendres es disputen dos partits de fase regular. Dissabte es decideixen els encreuaments i, a la tarda, es disputen les semifinals. I ja diumenge, les finals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.