Aires del Sud


  • Comparteix:

La jugadora santcugatenca Andrea Puig ja és a Almeria on aquest cap de setmana disputa amb la selecció espanyola el Campionat d'Europa de sala. Puig, que ve de disputar amb el Júnior l'estatal per equips, està cridada a ser una de les estrelles del combinat espanyol.

Quan encara falten quatre dies per l'inici de la competició, les protagonistes ja són a Almeria. Allà, les competidores s'aclimaten a la ciutat i a la seu de la competició, el Pavelló Moisés Ruiz. Les seleccionades del combinat espanyol, entre elles la santcugatenca Andrea Puig, venen de disputar el Campionat d'Espanya d'hoquei sala. En aquesta competició, en què el Júnior ha acabat en quarta posició, Puig ha estat premiada com a millor jugadora del torneig. Així doncs, i a falta de moltes jugadores internacionals en hoquei herba, la jove jugadora del Junior està cridada a ser un referent en el combinat espanyol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.