El Junior 1917, quart de Catalunya


  • Comparteix:

El Júnior 1917 ha finalitzat en quarta posició al Campionat de Catalunya d'hoquei sala que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Egara. La renúncia del Polo, campió de la competició, ha permès als de Pablo Suárez classificar-se per l'estatal.

Reial Club de Polo, Atlètic Terrassa, Futbol Club Barcelona i Júnior 1917 han estat els quatre primers classificats del Campionat de Catalunya d'hoquei sala, en la seva màxima categoria, la Primera Divisió. Els santcugatencs han finalitzat la competició amb un balanç de dues victòries, en la fase de grups, i tres derrotes. Davant el Barça, en el grup B i en el tercer i quart lloc, i davant l'Atlètic en les semifinals.

Unes 'semis' que suposen un gran èxit per als de Pablo Suárez, ja que és la primera vegada que el conjunt local hi pren part. Per tot això doncs, les valoracions del tècnic són molt positives.

Pablo Suárez

L'objectiu era mantenir la categoria, però s'han complert les expectatives i estem molt satisfets


Tot li surt de cara als blau-i-negres, que disputaran també el Campionat d'Espanya de sala. En un principi són els tres primers classificats del català els que participen a l'estatal, però la renúncia del Polo a disputar-lo ha permès la inclusió del Júnior en la llista definitiva. Suárez no renuncia a res i mira les semifinals.

Pablo Suárez

Tenim molta il·lusió. Hem demostrat que som un equip competitiu i tenim ganes de fer quelcom bonic, com ara unes semifinals


A partir del 3 de febrer doncs, a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, el Campionat d'Espanya absolut d'hoquei sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.