Els dos júniors del Patí Hoquei Sant Cugat busquen un lloc a la final de Copa, que canvia d'horaris


  • Comparteix:

Júnior B del PHCSC

Júnior B del PHCSC

Els júniors A i B del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputen aquest dissabte a El Vendrell la fase final de la Copa Federació. El primer a debutar serà el B de Marc Comalat que s'enfrontarà al CE Vendrell. A continuació, l'A, de Robert Rué, jugarà davant el CP Vilanova. La final es disputarà a les vuit del vespre. La competició acabarà amb l'entrega de trofeus.

La tercera edició de la Copa Federació acaba aquest cap de setmana i els dos equips júniors del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) faran el possible per ser a la final. Per arribar-hi han de superar en semifinals el CP Vilanova i el CE Vendrell. El primer partit, previst per a les quatre de la tarda, el jugarà el júnior B davant el conjunt amfitrió i a partir d'un quart de sis serà el torn de l'A que s'enfrontarà al conjunt vilanoví. Els perdedors en semifinals competiran pel tercer i quart lloc, en la final de consolació, i a les vuit del vespre es jugarà la final. La cerimònia de cloenda i el lliurament de trofeus posaran punt final a la tercera edició d'aquesta competició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.