El prebenjamí del Patí Hoquei Sant Cugat inicia l'assalt al Campionat Provincial de Barcelona


  • Comparteix:

El prebenjmaí A. / Font: phcsantcugat.com

El prebenjmaí A. / Font: phcsantcugat.com

El conjunt prebenjamí A del Patí Hoquei Sant Cugat disputa el Campionat Provincial de Barcelona aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Cubelles. Els vermell-i-negres han quedat enquadrats al grup A, on s'enfrontaran al Bigues i al Riells, Manlleu i l'amfitrió, el Cubelles.

Els santcugatencs afronten aquest cap de setmana el Campionat Provincial de Barcelona, que disputen els millors vuit equips de la categoria, En el grup A, juntament amb el vermell-i-negres, hi ha el Cubelles, que juga a casa, el Manlleu i el Bigues i Riells. En el grup B s'hi troben la resta d'aspirants: Vic, Sentmenat, Vilassar i Castellar del Vallès. L'entrenador del conjunt santcugatenc, David Olmo, es mostra convençut de les opcions de fer un bon paper.

David Olmo

Penso que estem ben preparats i molt contents. Amb aquesta il·lusió que tenen els 'nanus' penso que podem arribar lluny.





El Campionat Provincial de Barcelona es disputa aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Cubelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.