El segon equip del Patí Hoquei Sant Cugat, a Primera Catalana


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del sénior 'B' del PHSC

Imatge de la plantilla del sénior 'B' del PHSC

L'amateur 'B' del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) assoleix l'ascens a Primera Catalana sense calçar-se els patins. Els santcugatencs, que gaudien d'una jornada de descans dedicada als partits ajornats, van assabentar-se de la derrota (7-6) d'un dels seus perseguidors, el Folgueroles, a la pista del Navarcles, últim classificat. La derrota deixa als osonencs sense opcions d'atrapar als santcugatencs i dóna l'ascens a Primera Catalana al PHSC i al Voltregà, pimer classificat.

El segon equip del Patí Hoquei Sant Cugat ja és equip de la Primera Catalana. Els santcugatencs són segons a la classificació i una derrota del Folgueroles, únic equip que els podia fer perillar l'ascens, en un partit ajornat contra l'últim classificat els ha donat l'ascens matemàtic. Des de l'inici de temporada que el conjunt santcugatenc tenia entre cella i cella aquest ascens i ho ha aconseguit amb jugadors juvenils i júniors de la casa.

Primer ascens de la temporada per als equips amateurs masculins del Patí Hoquei Sant Cugat. El segon, està a punt d'arribar de la mà del primer equip que és segon a la Lliga Nacional Catalana empatat amb el primer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.