El Patí Hoquei Sant Cugat prem l'accelerador


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat venç el Palafrugell (3-4) en la 27a jornada de Lliga Nacional Catalana i encadena la cinquena victòria consecutiva. Amb aquesta victòria pressiona els dos primers classificats de la taula, Arenys de Munt i FC Barcelona 'B', en la lluita per l'ascens quan falten tres jornades per al final de la competició.

Novena jornada consecutiva sense perdre per a un Patí Hoquei Sant Cugat que està duent a terme una segona volta impecable que l'apropa setmana a setmana a les posicions capdavanteres de la taula. Els santcugatencs s'han imposat a domicili per segona jornada consecutiva per 3-4. Aquest divendres s'han desfet del Palafrugell després d'anar guanyant per 1-4. Al final, triomf per la mínima i pressió per als dos líders, Arenys de Munt i FC Barcelona 'B'. Els blaugranes han solucionat el seu partit amb solvència, vencent (9-1) el Tona i mantenint la distància de tres punts. Pel que fa l'Arenys de Munt, juga contra el Tordera 'B' demà a dos quarts d'una del migdia.

La setmana vinent els vermell-i-negres reben el Juneda, equip de la zona baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.