El Patí Hoquei Sant Cugat vol exhaurir les opcions d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) rep aquest dijous a la nit el Masies de Voltregà en la 26a jornada de Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs, tercers, s'enfronten al cinquè classificat amb la mirada posada en l'ascens.

El conjunt vermell-i-negre no té marge d'error si vol arribar a final de temporada amb opcions d'ascens. Els santcugatencs arriben a la cita sense absència i amb tota la plantilla al complet. Manquen cinc jornades per finalitzar la lliga i els santcugatencs són tercers, tot i que el quart classificat, el Vic B, té un partit menys. El cinquè és el Masies de Voltregà, un equip que ja va demostrar a l'anada que pot superar el PHSC. Per aquest motiu, el tècnic de l'equip, Jordi Raga, adverteix de la dificultat del matx.

Jordi Raga

Ens van guanyar allà i tenen un bon equip. Físicament són molt forts. És un equip de la part alta.




El dos primers classificats, Arenys de Munt i FC Barcelona B, també es veuen les cares aquesta jornada i els santcugatencs estaran atents per mirar de retallar distàncies. El partit entre el PHSC i el Masies de Voltregà es juga aquest dijous a tres quarts de deu de la nit al pav 1 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.