El Patí Hoquei Sant Cugat femení té l'oportunitat de sumar contra el cuer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre el Traviesas de Vigo a la 19a jornada d'OK Lliga femenina. Les santcugatenques han aprofitat la Setmana Santa per agafar forces per afrontar amb garanties el tram final de temporada. El primer test és contra el cuer, el Traviesas de Vigo, equip que encara no ha sumat cap punt.

El conjunt santcugatenc havia agafat una bona línia de joc en els darrers partits i espera seguir amb la mateixa dinàmica en la tornada a la competició. És per això que els seu tècnic ha plantejat els entrenaments d'aquesta setmana molt dinàmics per recuperar el to físic de les seves jugadores, després d'haver donat festa a l'equip durant la Setmana Santa.

En el partit d'anada, les santcugatenques van guanyar (0-3) però van acusar el llarg viatge fins a Vigo. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, creu que les seves jugadores són superiors a les rivals, però que faran bé de no refiar-se de la mala situació del Traviesas de Vigo.

Francesc Colomer

Tenen un parell de jugadores i una portera que ho fan bé. Però nosaltres tenim més nivell, tot i que el partit s'haurà de treballar molt per tirar-ho endavant.




El matx entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Traviesas de Vigo es disputa aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al pav2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.