El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí supera el Tordera B i segueix somiant en arribar a la part més alta de la taula

Triomf clau del PHCSC a Tordera

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí venç (1-3) a la pista del Tordera B en la 23a jornada de la Lliga Nacional Catalana. Els vermell-i-negres han remuntat el gol inicial torderenc amb tres gols de Marco Aguarón i tot i seguir quarts escurcen distàncies amb la part alta després de la derrota del Vic B.

El partit entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Tordera B ha començat igualat. Els visitants han buscat el gol des de l'inici, però la bona defensa de tots dos conjunts ha fet que el resultat en el descans fos d'empat a zero. A la represa, l'equip local ha començat apretant i als set minuts ha aconseguit avançar-se amb l'1 a 0. A partir d'aquest moment, el partit ha estat ple de faltes que han precedit el gol de l'empat de Marco Aguarón. En els últims instants amb el partit igualat els visitants han estat més encertats de cara a porteria i han fet els dos gols que han donat el triomf als vermell-i-negres.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, destaca la importància del triomf.

Jordi Raga

Era molt important guanyar avui. Ara no hem de baixar els braços. És molt important per la moral de tots.

La setmana vinent el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep la visita del GEiEG B, setè classificat.