Pas cap a la salvació del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení

Triomf important del PHSC femení

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'imposa (1-3) a la pista del Vilanova en la 17a jornada de l'Ok lliga. Les vermell-i-negres s'han refet del primer gol local i sumen un triomf important per acostar-se a les posicions que donen dret a la permanència a la màxima categoria estatal.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit a la pista del Vilanova amb la intenció de mantenir la bona imatge de la setmana passada davant el líder, el Voltregà. El primer cop però, l'han donat les locals en el minut 5 amb un gol al contraatac. Les vermell-i-negres han continuat amb el bon joc i en una llarga jugada d'atac Maria Rosa Tamburini ha empatat el partit. Amb la igualtat en el marcador s'ha arribat al descans. A la represa, la capitana Maria Rosa Tamburini ha protagonitzat un contraatac amb Anna que aquesta segona ha culminat en el segon gol visitant. En els últims minuts Elisenda ha fet el tercer i ha sentenciat el partit.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Colomer, es mostra satisfet amb el triomf.

Francesc Colomer

Estem molt contentes, ens ho hem currat davant un rival de mitja taula que és on hauríem d'estar.

La setmana vinent les vermell-i-negres visiten el Reus, un rival directe per la permanència.