El Patí Hoquei Sant Cugat visita Todera per esgotar les últimes opcions d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) visita aquest diumenge la pista del Club Patí Tordera B en la 23a jornada de la Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs són quarts a set punts del líder, el Vic B, i afronten les set últimes jornades a l'espera de retallar distàncies amb els equips capdavanters.

Les opcions d'ascens del Patí Hoquei Sant Cugat passen per guanyar els set partits que queden de la Lliga Nacional Catalana i esperar que els tres equips capdavanters perdin punts. El primer pas serà a la pista del Tordera B, un rival amb qui l'equip santcugatenc ja va caure derrotat al pav2 de la Rambla del Celler (2-3). El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, valora l'equip rival.

Jordi Raga

És molt complicat. Ja veurem amb qui juguen perquè tenen un equip a Nacional i baixen gent, però a casa seva serà molt difícil.



Els santcugatencs recuperen Pol Carulla, que torna a una convocatòria després de gairebé quatre mesos de baixa. A la llista també hi és Ramon Gascón que arrossega molèsties. El partit entre el PHSC i el Tordera B es jugarà aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.