El Patí Hoquei Sant Cugat col·laborarà amb la Federació Espanyola en un projecte de promoció


  • Comparteix:

Soler i Paüls en la presentació de l'acord de col·laboració entre el Patí Hoquei i la Federació

Soler i Paüls en la presentació de l'acord de col·laboració entre el Patí Hoquei i la Federació

El Patí Hoquei Sant Cugat participarà en un nou pla de la Federació Espanyola de Patinatge que vol fomentar i desenvolupar l'hoquei patins arreu del territori espanyol. El seleccionador estatal sub20 i ideòleg del projecte, Quim Paüls, destaca la bona feina de l'entitat santcugatenca amb la base i creu que ajudarà molt en l'execució d'aquesta prova pilot.

L'aposta del Patí Hoquei Sant Cugat per la base i la idea de potenciar les categories inferiors que sempre ha tingut l'entitat santcugatenca l'han portat a ser un dels clubs escollits per la Federació Espanyola per col·laborar en un nou projecte de promoció de l'hoquei patins. El responsable de la idea, Quim Paüls, explica perquè compten amb el Patí Hoquei per tirar endavant aquesta iniciativa.

Quim Paüls

El que busquem és que les autonomies en surtin reforçades amb un bon nivell. Sabem que aquí s'està treballant i Sant Cugat ens ho garanteix.


Aquesta promoció anirà a càrrec de l'entitat santcugatenca i altres clubs i representants de l'OK Lliga que viatjaran a d'altres comunitats autònomes cada dos mesos per fomentar la pràctica de l'hoquei sobre patins als territoris visitats. Un entrenador del club santcugatenc i dos mesos després, un representant del club d'OK Lliga, encara per determinar, es desplaçaran a la comunitat autònoma escollida per proporcionar experiència i coneixement de l'esport i així fomentar-lo. El president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, explica el perfil de club que ha buscat la Federació per a participar en aquest projecte.

Miquel Soler

Això reafirma la nostra tasca, la nostra voluntat: formar jugadors i arribar al més amunt possible amb els nostres jugadors.




Aquest pla s'iniciarà la temporada vinent a partir de l'1 de setembre i fins el 30 de juny i significarà una prova pilot que es durà a terme durant tota la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.