El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd un punt en els últims minuts contra el Voltregà


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení perd contra el Voltregà (2-3) en la 16a jornada de l'OK lliga. Les santcugatenques han posat les coses difícils al líder de la competició encara que no han sabut aguantar l'empat i han perdut un punt a falta de dos minuts pel final del partit.

El partit no ha començat de la millor manera per a les locals. Les santcugatenques han perdut diverses pilotes que el Voltregà no ha sabut aprofitar. El rival ha dominat la primera part amb un joc fluït i de toc, però no ha arribat a materialitzar. A la represa, el marcador seguia amb empat a zero.

El primer gol del Voltregà ha revifat les santcugatenques que s'han mostrat més ofensives. El canvi ha donat fruit i pocs minuts més tard les locals han sumat dos gols posant-se per davant en el marcador. Semblava que les vermell-i-negres podien emportar-se la victòria quan han encaixat un parell de gols en els últims minuts que les han sentenciat. Malgrat el resultat, el tècnic de les santcugatenques, Francesc Colomer, està molt content de l'actuació del seu equip.

Francesc Colomer

Hem plantat cara a un equip que aspira a tot aquesta lliga. Surto molt content a decepció del resultat perquè podíem haver aconseguit un punt.






La propera jornada el PHSC femení descansa perquè hi ha jornada europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.