El Patí Hoquei Sant Cugat, obligat a guanyar el cuer per no perdre el tren de la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu.

Imatge d'arxiu.

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista del cuer, El Vendrell B, en partit corresponent a la jornada 21 de la Lliga Nacional Catalana. Els homes de Jordi Raga necessiten guanyar per no allunyar-se definitivament de les places d'ascens que ara mateix estan a mans de l'Arenys de Munt, a 6 punts.

El Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista de l'últim classificat de la Lliga Nacional Catalana, El Vendrell B. Després de guanyar per 5-1 en el partit de la primera volta disputat al pav 2 de la rambla del Celler, els santcugatencs no haurien de tenir problemes per superar el cuer i sumar tres puns importantíssims per no perdre de vista l'ascens de la categoria. El capità vermell-i-negre, Borja Jiménez, destaca la feblesa del rival.

Borja Jiménez

Tenien un equip veterà amb un parell de joves , les coses no funcionaven bé i han fet fora als veterants, però estan igual.



El partit es disputarà aquest divendres a tres quarts de deu al pavelló d'El Vendrell i serà el preludi d'una jornada vital per a les aspiracions d'ascens dels quatre millors equips de la categoria. Els santcugatencs rebran el F.C.Barcelona B, tercer classificat, i el líder, l'Arenys de Munt, i el Vic B, segon, s'enfrontaran a la pista dels del Maresme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.