El Patí Hoquei Sant Cugat femení s'endú una mà de gols de la pista del Palau de Plegamans


  • Comparteix:

Nova derrota del PHSC femení

Nova derrota del PHSC femení

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd (5-0) a la pista del Palau de Plegamans en la 15a jornada de l'Ok Lliga femenina i continua penúltima classificada. Les noies de Francesc Colomer no han tingut cap opció davant un equip recent ascendit.

Les vermell-i-negres no aixequen cap i continuen sense trobar la fórmula per sumar els tres punts. L'equip local ha estat molt superior a les santcugatenques que no han trobar la manera de marcar cap gol i han vist com el Palau de Plegamans ha arribat amb facilitat a la seva porteria aconseguint marcar cinc gols.

La setmana vinent el Patí Hoquei Sant Cugat femení rep la visita del líder, el Voltregà, que només ha perdut un partit en el que portem de temporada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Et recordo que el club es diu Patí Hoquei CLUB Sant Cugat, oi que no dius Futbol Barcelona sino Futbol Club Barcelona, pues nosaltres també. En la teva crònica dius: “perd”, “continua penúltima”, “no han tingut cap opció davant un equip recent ascendit”, “no aixequen cap”, “continuen sense trobar la fórmula per sumar els tres punts”, “l'equip local ha estat molt superior”, “no han trobar la manera de marcar cap gol”, “el Palau de Plegamans ha arribat amb facilitat a la seva porteria aconseguint marcar cinc gols”... No dius que el Palau ha guanyat 2 anys consecutius ens Campionats de Catalunya i Espanya de la seva edat i que amb 17 i 18 anys ja són una realitat. Ara, lo de “s'endú una mà de gols” t’ho podries estalviar, sembla una crònica feta a Palau de Plegamans. Per cert, has estat a Palau?

August de los Santos. Enviat el 4/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.