El Patí Hoquei Sant Cugat guanya i continua a la part alta de la classificació

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya (2-4) contra el Tona en la 19a jornada de Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs només han necessitat una part per sentenciar el partit davant el cinquè classificat. D'aquesta forma, els vermell-i-negres continuen a la part alta i s'allunyen d'un rival directe com el Tona.

Quan només s'havien jugat 10 minuts de partit els santcugatencs ja guanyaven per 0 a 2. Poc més tard el Patí Hoquei Sant Cugat ha marcat el tercer que donava tranquil·litat. Tot i això, el Tona ha aconseguit reduïr distàncies en una jugada desafortunada pel Patí Hoquei Sant Cugat però abans del descans els visitants han marcat el quart que sentenciava el partit. Al segon temps els santcugatencs s'han dedicat a controlar el partit i només han rebut un gol. La notícia negativa del partit ha estat la lesió de Francesc Colomer, que ha patit una caiguda i podria tenir un esquinç en el canell. En els propers dies se li realitzaran proves per saber l'avast de la lesió. Amb aquest triomf els santcugatencs continuen a la part alta de la classificació i continuen aspirant a l'ascens de categoria.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, es mostra satisfet amb aquest triomf davant un rival difícil.

Jordi Raga

Important. És una pista difícil, quan van venir a casa els hi faltaven dos jugadors. Avui era important psicològicament i per la classificació.

La propera jornada el Patí Hoquei Sant Cugat rep el Cerdanyola, conjunt de la part baixa de la classificació.