El Patí Hoquei Sant Cugat necessita la victòria davant del Tona per mantenir les opcions d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) masculí visita el Tona en la 19a jornada de la Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs necessiten sumar els tres punts si volen mantenir les opcions d'ascens. El partit es disputarà aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda.

El PHSC masculí ha de guanyar aquest cap de setmana si no vol complicar-se el seu paper a la competició. Els vermell-i-negres són a sis punts del segon classificat, és a dir, de les posicions d'ascens. Els santcugatencs van punxar en la darrera jornada contra l'Arenys de Munt però encara tenen opcions de jugar a Primera Divisió la temporada vinent. La victòria contra el Tona tindria un valor doble pels santcugatencs ja que el rival és cinquè i es troba a cinc punts del PHSC. Els permetria assolir una bona posició a la taula i, a més, aconseguirien marcar una diferència de vuit punts amb els tonencs. En el partit d'anada, els vermell-i-negres van golejar el Tona i van assolir la victòria còmodament.

El tècnic, Jordi Raga, creu que l'equip ha d'anar partit a partit i mantenir-se en la part alta tot i reconèixer que el Tona no serà un equip fàcil.

Jordi Raga

El Tona a la primera volta va ser assequible però a casa seva serà més complicat.




Els vermell-i-negres visiten la pista del Tona aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.