El Patí Hoquei Sant Cugat prepara l'assalt a la tercera posició de Primera Nacional Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat rep aquest dijous a la nit l'Arenys de Munt, tercer classificat, en el partit avançat de la 18a jornada de Primera Nacional Catalana. Una victòria santcugatenca els permetria superar els rivals a la taula i reenganxar-se definitivament en la lluita pel títol.

Després de dues doloroses derrotes en l'últim partit de l'any i el primer de 2012, el conjunt santcugatenc sembla haver-se retrobat amb la seva millor versió i ha encadenat tres victòries consecutives. La bona ratxa els ha situat a la quarta posició amb 36 punts, juntament amb tres dels favorits al títol com són el FC Barcelona B, el Vic B i l'Arenys de Munt. Precisament, el conjunt maresmenc és el rival dels vermell-i-negres en aquesta jornada. Tres punts separen tots dos equips i, en cas de victòria santcugatenca, desbancaria l'Arenys de la tercera plaça. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, no amaga la intenció de superar el rival.

Jordi Raga

L'objectiu és guanyar per passar-los gràcies al gol-averge i aleshores quedarem els quatre primers tots junts.




El partit significarà el retrobament del jugador vermell-i-negre Francesc Colomer amb el seu exequip. La celebració del Carnaval durant aquest cap de setmana a la ZEM de la rambla del Celler ha obligat a avançar el partit a aquest dijous a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.