Carulla (PHSC): 'Encara tinc per tres o quatre setmanes més de recuperació'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Carulla / Font:PHSC

Imatge d'arxiu de Pol Carulla / Font:PHSC

El jugador del Patí Hoquei Sant Cugat Pol Carulla continua el seu procés de recuperació de la pubàlgia que pateix des de principis d'any. Carulla creu que té per tres o quatre setmanes més de recuperació, just quan arribarà el matx contra el FC Barcelona, un dels rivals directes dels santcugatencs per l'ascens.

Carulla es va lesionar just abans del partit contra el Vic B i des d'aleshores s'ha perdut els enfrontaments contra els vigatans, el Caldes, el PH Congrès i l'Igualada i l'Arenys, amb un balanç de tres victòries i dues derrotes. Un jugador clau pel conjunt vermell-i-negre, que de moment ha sabut superar la seva absència. Una lesió, la pubàlgia, que reclama un procés de recuperació llarg com comenta Pol Carulla.

Pol Carulla

És una lesió que necessita molt tractament. Porto més d'un mes i em queda gairebé un altre.









El tractament es basa en el treball dels fisioterapeutes i molt de descans, en una lesió molt freqüent entre els jugadors d'hoquei patins. Carulla començarà aviat el treball de recuperació a la pista i espera poder estar amb els seus companys en tres setmanes o un mes.

Pol Carulla

És un desgast típic d'aquest esport i necessita molta feina de fisioterapeuta i descans.






Els propers partits dels santcugatencs són contra el Tona, el Cerdanyola i el Vendrell. Carulla, si es compleixen les previsions, podria reaparèixer contra el Vendrell el segon cap de setmana de març o contra el FC Barcelona, un altre rival per l'ascens, el tercer cap de setmana de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.