El Patí Hoquei Sant Cugat jugarà les semifinals de la Copa Generalitat davant el Barça B


  • Comparteix:

Plantilla actual Patí Hoquei Sant Cugat

Plantilla actual Patí Hoquei Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat disputarà per primer cop la Copa Generalitat i jugarà les semifinals davant el Barça B, del santcugatenc Pol Galbas, dissabte de la setmana vinent en una competició que organitza el Club Patí Vic. L'altra semifinal enfrontarà l'Arenys de Munt contra l'amfitrió, el Vic.

Després de finalitzar la primera volta de Nacional Catalana, els quatre primers classificats disputen, des de fa tres anys, la Copa Generalitat. En aquesta tercera edició, el Club Patí Vic acollirà la competició dissabte de la setmana vinent. La primera semifinal serà a les deu del matí entre el Barça B, primer classificat i on juga el santcugatenc Pol Galbas, i el Patí Hoquei Sant Cugat, quart. A les dotze serà el torn de l'equip local, el Vic B, segon, contra l'Arenys de Munt, tercer classificat.

La final de la competició serà a les set de la tarda i l'entrega de premis a dos quarts de nou. El Barça B és l'actual campió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.