El Patí Hoquei Sant Cugat inicia la segona volta aspirant a tot


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat rep aquest divendres a tres quarts de deu de la nit el CP Congrés a la 16a jornada de la Primera Nacional. Els santcugatencs no poden fallar a casa contra un rival de mitja taula si volen continuar aspirant al lideratge que ara es troba en mans del FC Barcelona, a nou punts.

Els santcugatencs s'enfronten a un rival que ha anat de menys a més i que s'ha assentat a la zona mitja de la taula. En el partit d'anada, el del debut a la competició, els santcugatencs van guanyar (4-8) a la pista del club barceloní, amb tres gols de Borja.

Els vermell-i-negres són quarts amb 30 punts, a nou del FC Barcelona el líder. Després de dues derrotes consecutives, el PHSC va aconseguir superar una mala ratxa i tornar a endollar-se en la lluita pels primers llocs de la classificació, amb una actuació destacada de Marco Aguarón, que va anotar quatre gols. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, destaca la perillositat del CP Congrés.

Jordi Raga

Per mi és el partit trampa perquè semblaven un equip fàcil i estan a mitja taula. Han tret molts punts i es tanquen molt bé.



El matx entre santcugatencs i barcelonins es disputa aquest divendres a tres quarts de deu del vespre al pav2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.