El Patí Hoquei Sant Cugat es complica les opcions d'ascens en caure contra el Vic B


  • Comparteix:

Imatge del partit Font: CP Vic

Imatge del partit Font: CP Vic

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd a la pista del líder de Nacional Catalana, el Vic B (2-1), i s'allunya de les primeres places. Amb aquesta derrota els santcugatencs podrien perdre la tercera plaça si l'Arenys de Munt guanya el seu partit. A més, si el Barça, segon classificat, aconsegueix la victòria els vermell-i-negres quedarien a nou punts de les places d'ascens.

Derrota del PHSC en una de les pistes més complicades de la lliga, la del Vic B, ja que, fins ara, cap equip ha aconseguit sumar els tres punts. Pel que fa al partit, els gols dels locals han arribat en el primer temps. A partir d'aquí, els santcugatencs han anat a remolc i només han pogut retallar diferències a la segona part. A més, l'àrbitre ha condicionat el joc dels vermell-i-negres que han vist com es carregaven de faltes molt d'hora. Tot i això, el tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, es mostra satisfet amb el partit dels santcugatencs.

Jordi Raga

A part del Vic que és bo, l'àrbitre ens va condicionar i el Pol Carulla estava lesionat. Tot i això vem fer un bon partit.





La pròxima jornada el PHSC rep la visita del Caldes, 12è classificat i que frega les posicions de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.