Set equips del Patí Hoquei Sant Cugat busquen una plaça al campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: PHSC

Imatge d'arxiu / Font: PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat ha aconseguit classificar fins a set equips per a la lliga Preferent, fase prèvia del campionat de Catalunya. El juvenil A, l'infantil C i l'aleví A ja han disputat la primera jornada amb victòria pels juvenils i derrotes d'alevins i infantils. El benjamí A, prebenjamins A, B i d'iniciació jugaran el primer partit aquest cap de setmana. Els júniors A i B i el juvenil A no han obtingut la plaça per a la lliga Preferent i disputaran la Copa Federació.

Dels tres equips del Patí Hoquei Sant Cugat que han començat la seva participació a la lliga Preferent, només el juvenil A ha aconseguit la victòria en la seva estrena. Els vermell-i-negres van guanyar (2-6) a la pista del Vendrell. Pitjor sort ha tingut l'infantil C que va caure (2-4) contra el Shum Maçanet i l'aleví A que va caure (5-2) a la pista del Caldes. Aquest cap de setmana serà l'estrena dels més petits, el benjamí A, prebenjamins A, B i d'iniciació. També debuten els júniors A i B i el juvenil A, que no han pogut classificar-se per lluitar per entrar en el campionat de Catalunya i jugaran la Copa Federació.

El vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, creu que alguns dels equips del club tenen opcions reals de classificar-se pel campionat de Catalunya.

Carles Pinto

El juvenil A, aleví A, benjamí A i prebenjamí A crec que tenen opcions perquè són de primer any.






Aquesta fase prèvia finalitzarà a mitjans d'abril i es classificaran un o dos equips depenent dels grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.