El Patí Hoquei Sant Cugat acomiada un 2011 memorable


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat finalitza un 2011 històric. Ascens de Primera Catalana a Lliga Nacional Catalana, i en aquesta categoria finalitzen l'any en tercera posició. Una campanya en què els santcugatencs volen lluitar per estar el més amunt possible i perquè no, somiar amb un segon ascens, aquest a Primera Divisió.

Els santcugatencs ocupen la tercera plaça de la classificació amb 27 punts després de 13 jornades. Victòria contra el Congrés, l'Igualada, l'Arenys de Munt, el Tona, el Cerdanyola, el Vendrell, el GEiEG de Girona, el Mollet i el Palafrugell. Derrotes contra el Barça, el Tordera, el Voltregà i el Juneda, aquesta última en el partit abans de marxar de vacances. Tot i això, l'actuació dels santcugatencs a Lliga Nacional està sent excel·lent amb aquesta tercera posició, a set punts del Vic, el líder.

Per tant, de ben segur que si la feina del Patí Hoquei Sant Cugat continua com fins ara, seguirà sent motiu d'orgull.

Reportatge PHSC masculí

Escolta el reportatge.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.