El Patí Hoquei Sant Cugat acomiada l'any contra un Juneda imprevisible


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista del CH Juneda aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre a la 13a jornada de la Primera Nacional Catalana. Els santcugatencs juguen contra un rival de la part baixa i amb urgència de punts, amb una sola victòria en el que va de temporada, però que va ser capaç d'empatar davant el líder el Vic B enel passat cap de setmana.

Darrer partit del 2011 pel club santcugatenc que espera guanyar per mantenir la tercera plaça a la classificació de la Primera Nacional Catalana. En els darrers enfrontaments els vermell-i-negres han tingut més problemes que a l'inici de temporada per treure endavant els partits i esperen les vacances de Nadal per recuperar forces en la seva lluita per l'ascens.

El rival dels santcugatencs, el Juneda, es avantpenúltim a la classificació i està en posicions de descens. Els de Les Garrigues són amb el CH Cerdanyola i CE El Vendrell B els equips que estan més lluny de la salvació, fet que els fa més perillosos en opinió de l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga.


Jordi Raga

Hem d'estar molt concentrats ja que el Juneda està a baix i necessiten puntuar. Esperem guanyar i passar un Nadal tranquil.


Aquest fet ho demostra l'empat a tres gols que van assolir la setmana passada contra el Vic B, líder de la lliga. El matx entre el CH Juneda i el Patí Hoquei Sant Cugat es disputa aquest dissabte a tres quarts de vuit de vespre al Pavelló Municipal Poliesportiu de La Juneda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.