Tercera derrota en tres partits del Patí Hoquei Sant Cugat femení


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat suma la tercera derrota

El Patí Hoquei Sant Cugat suma la tercera derrota

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení surt golejat (4-0) de la pista del Voltregà i es manté amb zero punts a la classificació de l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres han realitzat un bon partit, però el contraatac de les actuals campiones d'Europa ha estat vital pel triomf de les locals.

El PHSC ha començat el partit amb més ocasions, però han estat les locals les que s'han avançat mitjançant un penal dubtós. El Voltregà s'ha sentit més còmode amb l'avantatge i la visitant Pancha ha anotat el segon amb un llançament llunyà. A la represa, la defensa vermell-i-negra s'ha imposat a les locals fins que als deu minuts, el Voltregà ha trobat un nou forat per fer el tercer. Amb el partit sentenciat, tots dos equips han deixat espais i de nou les locals han marcat, fent el definitiu quatre a zero.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Francesc Colomer, es mostra satisfet del joc de les seves jugadores, tot i la derrota.

Francesc Colomer

Hem treballat des del primer fins l'últim minut. Mereixíem alguna cosa més.



Les vermell-i-negres rebran el Vilanova en la quarta jornada de l'Ok Lliga femenina. El partit es disputarà diumenge a la una del migdia al Pav-2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.