El PHSC femení s'estrena a casa contra un Palau 'menor d'edat'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) rep aquest dissabte al vespre el Palau de Plegamans en el primer partit de la temporada de l'OK Lliga al pav-2 de la rambla del Celler. Les santcugatenques intentaran sumar els primers punts davant un rival molt jove que encara no ha jugat cap partit a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

La derrota en l'estrena lliguera davant l'Alcorcón fa que la primera jornada a casa tingui encara més valor. Les vermell-i-negres reben un Palau de Plegamans que aquesta temporada ha ascendit a l'OK Lliga i que encara no ha disputat cap partit que pugui servir de referència. La jugadora santcugatenca Maria Rosa Tamburini explica que esperen un rival molt jove i físicament molt potent, però es mostra confiada per obtenir un bon resultat.

Maria Rosa Tamburini

És un equip que acaba de pujar. La seva base són jugadores de 16 i 17 anys que són campiones d'Espanya sub-17.



El matx entre el PHSC i el Palau de Plegamans es disputa aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.