El PHSC femení s'estrena amb derrota a la pista de l'Alcorcón


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del PHSC

Imatge de la plantilla del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd (2-1) a la pista de l'Alcorcón en la primera jornada de l'OK Lliga femenina. Tot i la derrota, les santcugatenques han donat la cara en tot moment i fins els darrers instants han tingut ocasions per empatar el partit.

El partit ha estat molt igualat i el primer gol no ha arribat fins a quatre minuts pel descans. Justament, als quatre minuts de la represa les madrilenyes han ampliat l'avantatge amb el segon gol. Les vermell-i-negres però, no s'han rendit i han lluitat per retallar distàncies. El premi ha arribat a deu minuts del final amb un gol de Maria Rosa Tamburini. En els últims minuts les santcugatenques s'han llençat a l'atac a la recerca de l'empat, però han topat amb els pals de la porteria rival que els han impedit puntuar en la primera jornada. Malgrat la desfeta, l'autora del gol santcugatenc, Maria Rosa Tamburini, es mostra satisfeta per la imatge donada sobre la pista.

Maria Rosa Tamburini

És un equip amb jugadores molt fortes i altes i nosaltres hem aguantar físicament i mental. Estem molt contentes.




La setmana vinent s'estrenaran com a locals davant el Palau de Plegamants amb la intenció de sumar els primers punts de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.