El PHSC femení inicia nova temporada a l'OK lliga a Alcorcón


  • Comparteix:

La plantilla del PHSC femení per la temporada 2011-2012

La plantilla del PHSC femení per la temporada 2011-2012

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení debuta aquest dissabte a l'OK Lliga femenina a la pista de l'Alcorcón. El partit suposarà el debut del nou entrenador del conjunt, Francesc Colomer, que no té cap baixa per a l'estrena en competeció oficial.

Després d'una pretemporada de gairebé dos mesos, l'equip femení del PHSC debuta a la màxima divisió de l'hoquei patins femení. Les jugadores santcugatenques buscaran emular l'equip masculí i iniciar la temporada amb una victòria a domicili. L'entrenador vermell-i-negre, Francesc Colomer, comenta les ganes que tenen les seves jugadores de començar la competició en una pretemporada que s'ha fet molt llarga.

Francesc Colomer

Per a les jugadores entrenar i no tenir competició es fa molt llarg. Tenim ganes de començar i de fer les coses ben fetes.



L'Alcorcón és conjunt molt potent en atac que l'any passat va posar molts problemes a les santcugatenques golejant-les en el partit disputat a Madrid (5-1). El matx entre madrilenyes i santcugatenques es disputa aquest dissabte a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.