El matx entre el Barça i el Patí Hoquei s'ajorna per falta de pista dels blaugranes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El partit entre el Futbol Club Barcelona B Sorli Discau i el Patí Hoquei Sant Cugat masculí s'ajorna perquè el club blaugrana no disposa d'instal·lació per a la disputa del matx. El partit correspon a la setena jornada de Primera Nacional Catalana es disputarà el tercer dimecres d'aquest mes.

Després del fulgurant inici de temporada dels vermell-i-negres, els de Jordi Raga es prenen un descans involuntari. El FC Barcelona, pròxim rival dels santcugatencs en el partit de la setena jornada, té problemes amb la pista de joc i ha hagut d'aplaçar el matx, que es disputarà el tercer dimecres d'aquest mes. En qualsevol cas, el tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, creu que la notícia afavoreix el seu conjunt.

Jordi Raga

Jo crec que ens anirà bé, tenim algun jugador una mica tocat i ens anirà bé per agafar els partits difícils amb més força.





El PHSC és líder de la Pimera Nacional Catalana amb 18 punts i amb sis victòries en sis jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.