Raga (PHSC): 'Treballarem per intentar ascendir a Primera Divisió'


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) es marca com a objectiu l'ascens a Primera Divisió

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) es marca com a objectiu l'ascens a Primera Divisió

L'entrenador de l'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC), Jordi Raga, es marca l'objectiu d'ascendir a Primera Divisió després dels bons resultats en aquest inici de lliga. Al començament de temporada, el propòsit era estar a la part alta de la classificació, però després de cinc victòries en cinc jornades i ocupant el primer lloc en solitari, l'entitat santcugatenca creu en l'ascens.

Ple de victòries. Aquest és el balanç del Patí Hoquei Sant Cugat que, després de cinc jornades de lliga, és líder en solitari de Primera Nacional Catalana. Durant el tram inicial de temporada, els vermell-i-negres s'han mostrat superiors als seus rivals. Golejades davant Patí Congrés, Igualada, Tona i Cerdanyola i victòria ajustada a la pista de l'Arenys de Munt, rival directe de cara a l'ascens. A més, els santcugatencs són l'equip que ha marcat més gols en aquestes cinc jornades, 28. A nivell defensiu, el PHSC també s'ha mostrat molt sòlid amb 11 gols rebuts. En aquest apartat només és superat pel Barça i el Vic que han rebut vuit gols.

Després d'aquest inici de lliga, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, considera que poden assolir l'ascens.

Jordi Raga

Crec que hi ha equip per intentar-ho. El club està molt il·lusionat. Treballarem per intentar ascendir.





El Patí Hoquei Sant Cugat lidera la Primera Nacional Catalana amb 15 punts, tres més que el segon classificat, l'Arenys de Munt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.