El PHSC aconsegueix una victòria de prestigi a Arenys


  • Comparteix:

El PHSC aconsegueix la tercera victòria consecutiva

El PHSC aconsegueix la tercera victòria consecutiva

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) supera l'Arenys de Munt a domicili (3-4). Els de Raga vencen en un partit molt complicat marcat pel retorn de Francesc Colomer al club en el qual va jugar 25 anys. El jugador ha anotat un dels gols santcugatencs.

L'inici del partit l'ha marcat el respecte d'un conjunt cap a l'altre, fins que l'Arenys s'ha avançat en el marcador a través d'un contraatac. Els santcugatencs han remuntat ràpid el matx mitjançant un gol de Francesc Colomer, que ha pogut marcar en el retorn a la pista que l'ha vist créixer com a jugador, i amb el segon de Marco Aguarón. Una errada defensiva dels de Raga ha col·locat l'empat, però Pol Carulla ha fet que els vermell-i-negres tornessin a avançar-se. Els locals han pogut empatar de nou, i quan els dos equips s'ensumaven l'empat Marco Aguarón ha fet el gol de la victòria santcugatenca. El tècnic del PHSC, Jordi Raga, ha destacat la victòria tenint en compte la dificultat del matx.

Jordi Raga

Saben quan han d'apretar, era complicat sortir de la pressió, apretaven bastant i és una victòria important.


Amb aquest triomf els santcugatencs acumulen tres victòries en les tres jornades disputades. La propera jornada el PHSC reben el HP Tona, un dels altres equips invictes de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.