Aguarón i Gascón lideren el primer triomf a casa del Patí Hoquei Sant Cugat davant l'Igualada B


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) ha sumat la segona victòria de la temporada, la primera com a local, a la Primera Nacional Catalana davant l'Igualada B (5-1). Tres gols de Marco Aguarón i l'excel·lent actuació del porter Ramon Gascón han encarrilat el triomf vermell-i-negre.

L'inici del partit ha estat molt igualat, amb un PHSC que portava la iniciativa i un Igualada B molt jove que jugava a batzegades. Fruit d'un penal transformat per Aguarón, el conjunt vermell-i-negre s'ha avançat en el marcador. Pocs minuts després, gràcies a un altre penal, els visitants han igualat el lluminós amb un gol obra d'Aleix Vera. Abans del descans, Miquel Soler ha tornat a posar per davant els santcugatencs. A la segona part el PHSC ha sortit disposat a sentenciar per mirar de mantenir el lideratge de la categoria i assaborir el primer triomf a casa. Després d'una ocasió al pal i en dos jugades consecutives, Marco Aguarón ha sentenciat el matx aconseguint un hat-trick. L'Igualada B s'ha llençat a l'atac a la recerca del gol, però les bones aturades de Gascón i el cinquè i definitiu gol de Pablo han deixat la victòria al pav-2 de la rambla del Celler. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, creu que el seu equip ha estat superior.

Jordi Raga

Pot semblar enganyós, però crec que hem estat superiors. Era difícil, però hem estat concentrats.







La setmana vinent el PHSC visita la pista de l'Arenys de Munt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.