Aguarón vol conquerir el seu segon Mundial sub-20 d'hoquei sobre patins


Temes relacionats

Aguarón, campió del món ( 4/oct/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador d'hoquei patins Pablo Aguarón inicia el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola aquest diumenge a Barcelos, Portugal. El santcugatenc, juntament amb un dels porters seleccionats, són els únics supervivents del planter que el 2009 es va proclamar campió del món en la mateixa categoria.

Aguarón i els seus companys del combinat estatal es veuran les cares en la primera fase de la competició amb les seleccions de Suïssa i Colòmbia. Són rivals teòricament assequibles per a la vigent campiona del món, però tan sols el primer classificat accedeix als vuitens de final. L'exjugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) ja sap el que és guanyar un mundial, ho va fer el 2009 imposant-se a la final a l'actual amfitriona, Portugal. De la selecció d'aleshores tan sols ell i un altre jugador repeteixen en la convocatòria. Aguarón explica en declaracions a Cugat.cat que l'actual planter té menys experiència, però més ganes.

Pablo Aguarón

Tenim moltes ganes. Per molts és el primer cop que juguen un mundial i per tant, anem amb més ganes, però amb menys experiència.



Pel que fa les opcions de repetir victòria i proclamar-se campió per segona vegada consecutiva d'un mundial, el jugador santcugatenc afirma que hi ha rivals de gran nivell amb els quals es disputaran el primer lloc.

Pablo Aguarón

Mai se sap. Hi ha equips molts forts com Itàlia, Alemanya, l'Argentina i Xile. Contra ells ens jugarem el campionat.






La selecció estatal, amb Pablo Aguarón al capdavant, debuta en el Mundial sub-20 aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.