L'Associació de Patinatge Global podrà utilitzar les pistes de Sant Francesc, si no marxa de la ciutat


  • Comparteix:

Sariol amb un alumne

Sariol amb un alumne

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat que la iniciativa de Toni Sariol de crear l'Associació de Patinatge Global tan sols podrà gaudir de les instal·lacions municipals de Sant Francesc. Sariol, per la seva banda, ha confirmat a Cugat.cat que l'Ajuntament no l'ha informat de cap novetat i s'ha mostrat molest amb la postura del consistori fins al punt de no voler fer declaracions al respecte.

L'iniciativa de l'exdirector de l'Escola d'Iniciació del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC), Toni Sariol, d'engegar l'Associació de Patinatge Global per formar entrenadors sembla lluny d'arribar a bon port. Fa un dies Sariol reclamava una resposta de l'Ajuntament per saber les disponibilitats per llogar pistes municipals per dur a terme les activitats. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha respost aquest dimarts afirmant que l'única opció seria encabir-se a les pistes de Sant Francesc.

Xavier Tizón

Aquest persona vol llogar unes instal·lacions, però malauradament l'únic que li podem oferir són les pistes de Sant Francesc.



Toni Sariol ha assegurat que no ha estat informat d'aquesta possibilitat i ja ha ofert el seu projecte a una altra localitat. L'Associació de Patinatge Global comptava fins el moment amb una 20a d'alumnes preincrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.