Francesc Colomer: 'L'objectiu és refermar l'equip a l'Ok lliga'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El tècnic del conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC), Francesc Colomer, ha assegurat a Cugat.cat que l'objectiu per aquesta temporada és refermar el conjunt a l'Ok lliga femenina. Les vermell-i-negres, que inicien aquest vespre la pretemporada, debutaran en lliga el 5 de novembre, disputaran diversos partits amistosos de pretemporada per preparar-se el millor possible.

El conjunt santcugatenc iniciarà la pretemporada aquest dilluns. Les vermell-i-negres que estaran dirigides pel tècnic Francesc Colomer tindrand pràcticament dos mesos de preparació. I és que no serà fins el primer cap de setmana de novembre, quan el PHSC visitarà l'Alcorcón.

Tot i que les jugadores encara no s'han posat els patins, el tècnic, Francesc Colomer, ja té clar quin serà l'objectiu per aquesta temporada.

Francesc Colomer

L'objectiu és refermar l'equip a la categoria. El nivell de les jugadores és molt alt i és per estar a la zona alta de la taula.



Pel que fa a les baixes i altes de la plantilla, cal afegir la incorporació de la jugadora Anna Espriu i la baixa de la santcugatenca Paula Torner, que ha fitxat pel Vilanova, conjunt que milita a l'Ok lliga femenina.

Per preparar-se el millor possible durant aquest període de pretemporada, el conjunt santcugatenc disputarà diversos enfrontaments amistosos. El primer serà el divendres nou de setembre després de la presentació oficial de tots els conjunts de l'entitat santcugatenca. El PHSC s'enfrontara a l'Arenys de Munt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.