Tercer reforç de luxe


  • Comparteix:

Imatge www.phcsantcugat.com

Imatge www.phcsantcugat.com

El Patí Hoquei Sant Cugat ha tancat el fitxatge del fins ara jugador del GEiEG Eloi Gaspar. Aquesta incorporació se suma a les de Ramon Gascón i Francesc Colomer, anunciades pel club vermell-i-negre la setmana passada. Tots tres, amb experiència a l'elit de l'hoquei patins, arriben per aportar qualitat i veterania a una plantilla que iniciarà la seva aventura a Lliga Nacional després de les vacances.

Eloi Gaspar és un jugador experimentat de 38 anys que juga a OK Lliga des del 1992. Ha passat per clubs com el Blanes, el Vic, l'Alcobendas, l'Igualada, el Cerdanyola, el Lleida i el GEiEG. A més, Gaspar ha estat internacional més de 40 vegades i té un palmarés envejable amb un Campionat del Món, un Campionat d'Europa, una Copa del Rei, un Torneig de les Nacions i una Copa CERS.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, destaca l'experiència del jugador.

Jordi Raga

És un jugador molt experimentat a l'OK Lliga, és campió del món i ha estat 40 vegades internacional. Ens ajudarà moltíssim.




La incorporació de Gaspar se suma a les de Ramon Gascón i Francesc Colomer. En total tres reforços que amb la seva experiència a les màximes categories han d'aportar un salt de qualitat a la plantilla del Patí Hoquei Sant Cugat, que la temporada que ve jugarà a Lliga Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.