Baqué: 'Haver-nos salvat és com si haguéssim guanyat una lliga'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La portera del Patí Hoquei Sant Cugat, Mercè Baqué, ha explicat a la tertúlia esportiva de Cugat ràdio que aconseguir la permanència a l'OK Lliga ha estat com guanyar un títol. De cara a la pròxima temporada, la capitana de l'equip vermell-i-negre, Maria Rosa Tamburini, ha marcat com a objectiu acabar de mitja taula cap amunt.

Mercè Baqué, Maria Rosa Tamburini i Carmina Tamburini han compartit a l'estudi de Cugat.cat el sentiment d'alegria de la plantilla del Patí Hoquei Sant Cugat, que viu tranquil·la després d'haver assolit la permanència a l'OK Lliga. Les noies de Jordi Raga han hagut de patir fins l'última jornada per salvar-se en el que semblava una missió impossible. La portera de l'equip, Mercè Baqué, compara la permanència amb un títol.

Mercè Banqué

És gratificant saber que ens hem salvat. És com si haguéssim guanyat una lliga.


Per la seva banda, la capitana de l'equip, Maria Rosa Tamburini, ha afegit que l'equip té l'objectiu d'acabar la temporada que ve a la part alta de la classificació.

Maria Rosa Tamburini

L'objectiu l'any que ve és acabar de mitja taula cap amunt.



El Patí Hoquei Sant Cugat jugarà la temporada que ve la seva tercera temporada consecutiva a l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.