Iniciació i tecnificació per als més petits al Tecno Estiu del PHSC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat ofereix un campus d'iniciació i tecnificació per a nens de fins a 8 anys durant el mes de juliol. El Tecno Estiu es dividirà entre nens que encara no saben patinar i nens ja iniciats al patinatge i preparats per començar a agafar l'estic.

Els jugadors de l'escola d'iniciació del Patí Hoquei Sant Cugat formaran part del grup que aprendrà a conduir la pilota, fer passades, driblar i tirar a gol. Es tracta de nens que ja saben patinar i estan preparats per a la tecnificació amb l'estic.

D'altra banda, els que encara no saben moure's amb els patins estaran al grup d'iniciació des de zero, que els permetrà agafar una base per poder entrar a l'escola del club el curs vinent.

Ho explica el director de l'escola d'iniciació del Patí Hoquei Sant Cugat, Toni Sariol.

Toni Sariol

És interessant per als nanos que ja han començat a jguar o volen començar a jugar.



El Tecno Estiu es farà en tres torns setmanals a partir del 4 de juliol. Serà a les pistes de Sant Francesc, de dilluns a dijous, de cinc de la tarda a vuit del vespre. Els més grans podran fer el campus d'estiu del Patí Hoquei Sant Cugat per a jugadors de categories superiors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.