Una falta rigurosa en el darrer minut condemna el PHSC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd (5-4) a la pista del Sentmenat en un matx marcat per la igualtat i on els locals aconsegueixen el gol de la victòria a falta de deu segons pel final. Tot i la derrota els santcugatencs continuen al capdavant de la classificació gràcies al coixí de punts que tenen respecte els rivals.

Els santcugatencs han donat la cara en tot moment i han estat per davant en el marcador en varies fases d'un partit marcat per les alternatives constants en el joc i en el lluminós. El primer temps ha finalitzat amb empat a dos gols després que els santcugatencs hagin tingut un avantatge de 0 a 2. En el segon, de nou alternatives constants en el marcador i una jugada clau amb empat a quatre quan els locals han disposat d'una falta que han transformat deixant el resultat final en 5 a 4. Marco Aguarón en dues ocasions, Pol Carulla i Pablo Soler han estat els golejadors vermell-i-negres.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, comenta la jugada clau del partit.

Jordi Raga

A l'últim minut amb empat a quatre i ells en inferioritat ens han pitat la cinquena falta. Potser no ho era però han aconseguit el gol.



La propera setmana els santcugatencs reben el Caldes, sisè classificat al grup B de la Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.