Veuen la salvació una mica més propera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat femení

Pas endavant del femení del Patí Hoquei Sant Cugat que guanya (3-0) el Noia Freixenet, rival directe per la permanència. Dos gols de Blanca Soldevila i un de Maria Rosa Tamburini donen la victòria a un conjunt santcugatenc que ha estat molt superior a la pista.

Les santcugatenques han fet un dels partits més complets de la temporada aconseguint una important victòria (3-0) davant un dels rivals directes a la classificació. El Patí Hoquei Sant Cugat ha sortit molt concentrat a la pista i s'ha avançat amb un gol de Blanca Soldevila. Poc abans d'arribar al descans, Maria Rosa Tamburini ha aconseguit el segon per arribar al final del primer temps amb dos gols d'avantatge. En el segon temps, el partit ha continuat sota el domini santcugatenc i de nou Blanca Soldevila ha aconseguit el tercer i definitiu gol que ha donat una victòria que apropa la permanència al conjunt de Jordi Raga. Les santcugatenques continuen penúltimes, però retallen la distància amb el Noia Freixenet que és avantpenúltim i està un punt per sobre, marcant la permanència. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que el seu equip ha demostrat la seva superioritat.

Jordi Raga

Malgrat la presió de la classificació hem demostrat que som superiors al Noia Freixenet.





La propera jornada les santcugatenques reben la visita del Vilanova, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.