En quadre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) està pendent de l'evolució de les lesions de Paula Torner i Maria Rosa Tamburini de cara al partit de diumenge contra el Bigues i Riells. Aquestes dues incògnites, unides a la baixa segura d'Elisenda Gassó, fan que el tècnic Jordi Raga tan sols tingui dues jugadores amb fitxa del primer equip per preparar el partit contra el Bigues i Riells. Un matx que té molts números per disputar-se ja que el club no és a temps de demanar-ne l'ajornament.

Un partit, a més, molt important de cara a la salvació, ja que el Bigues té un avantatge de cinc punts, però havent disputat un partit més. El tècnic de l'equip, Jordi Raga, reconeix que són baixes molt importants per a un partit vital.

Jordi Raga

Serà un hàndicap molt important perquè és un partit molti mportant per nosaltres. Afrontar-li així no és l'ideal.





Com que molt possiblement s'hagi de disputar el partit, Raga ja pensa en com fer front al Bigues i Riells.

Jordi Raga

La clau és controlar l'alemanya Maren, que té bon xut. Si estiguéssim totes tindríem moltes opcions de guanyar, però tal com estem ja veurem.





Si no hi ha cap canvi d'última hora, el partit entre el PHSC i el Bigues i Riells es disputarà diumenge a tres quarts d'una del migdia al Pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.