Duel d'aspirants a l'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí, líder de Primera Catalana, rep avui el Vic B, tercer classificat, a partir de tres quarts de deu del vespre. Els santcugatencs sumen cinc punts més que els osonencs i volen ampliar aquesta diferència per seguir amb pas ferm cap a l'ascens.

Partit entre dos dels aspirants a l'ascens. El Patí Hoquei Sant Cugat, el Vic B i el Bigues i Riells són els tres equips que lluiten per les dues places que donen dret a jugar la temporada vinent a Primera Nacional Catalana.

Els santcugatencs tenen el factor pista a favor i només han cedit dos empats al Pav-2 de la rambla del Celler. Els osonencs són un equip jove amb jugadors amb molta qualitat tècnica que aspiren a jugar algun dia amb el primer equip, que milita a l'OK Lliga. L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, destaca que és un partit vital.

Jordi Raga

Hem de guanyar el Vic B per deixar els osonencs a vuit punts.


El matx entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Vic B a partir de tres quarts de deu del vespre al Pav-2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.