Fan els deures

Imatge d'arxiu del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat s'emporta la victòria de la pista del Barcino (3-5) i una setmana més continuarà líder del grup B de Primera Catalana. Els santcugatencs superen els cuers amb més problemes dels previstos amb gols d'Adrià Pintó i Marco Aguarón i Borja Jiménez per partida doble.

Els santcugatencs han tret una nova victòria per continuar al capdavant de la classificació i mantenir la distància sobre el segon classificat, el Bigues i Riells. Tot i jugar contra els cuers, la pista del Barcino és molt complicada per les dimensions reduïdes i els vermell-i-negres no han pogut certificar la victòria fins els darrers minuts.

Fins el minut 15 no ha arribat el primer gol del PHSC, obra d'Adrià Pintó. Un gol que ha obert el partit i que ha servit perquè els santcugatencs hagin intensificat el seu control sobre el joc. Abans d'arribar al descans, Marco Aguarón i Borja Jiménez han ampliat l'avantatge pels vermell-i-negres, però el Barcino ha retallat distàncies per arribar al descans (1-3).

A la represa l'equip barceloní ha aconseguit empatar el partit a tres gols, però els santcugatencs han imposat la seva superioritat a la pista i de nou Borja Jiménez i Marco Aguarón han aconseguit marcar per deixar el marcador final (3-5) a favor del Patí Hoquei Sant Cugat.

L'entrenador del PHSC, Jordi Raga, comenta la gran dificultat de jugar en aquesta pista.

Jordi Raga

Ells s'han reforçat i la pista és molt petita i complicada. Tot i ser cuers han perdut molts partits per la mínima.

La propera setmana el PHSC rep el Vic B que és el tercer classificat. Una victòria dels santcugatencs deixaria els vigatans gairebé fora de la lluita pel títol.