Jordi Raga: 'L'àrbitre ha estat decisiu en la derrota'

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd (4-2) a la pista de l'Arenys de Munt en una segona part marcada per les errades arbitrals en contra de les santcugatenques. Les de Jordi Raga continuen en descens, però millorant en el seu joc.

Les santcugatenques han plantat cara a l'Arenys de Munt, actual tercer classificat de l'OK Lliga. Les de Jordi Raga han arribat al descans amb empat a un i amb possibilitats de donar la sorpresa de la jornada, però dues jugades decisives assenyalades per l'àrbitre en contra de les vermell-i-negres han decantat la balança del conjunt local que anotava dos gols, un de penal i un altre de falta. El quart gol pujava en el marcador de les locals i les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat només han pogut anotar el segon deixant el (4-2) definitiu. L'entrenador de les santcugatenques, Jordi Raga, es queixa de l'actuació arbitral, decisiva per la derrota.

Jordi Raga

L'àrbitre s'ha convertit en el protagonista del matx amb errades decisives en contra del nostre equip.

Després d'aquesta jornada, les vermell-i-negres són penúltimes amb set punts, a tres de la permanència, però amb un partit menys. Les santcugatenques reben el Bigues i Riells, vuitè amb 12 punts i rival directe del Patí Hoquei Sant Cugat.