Torner guanya l'OK Stars


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) Paula Torner s'ha imposat en el partit de l'OK Stars que ha enfrontat les millors jugadores de l'OK lliga femenina. L'equip de la conferència blava ha guanyat per la mínima (3-2) la vermella, en l'amistós disputat al Pavelló de les Comes d'Igualada.

La festa de l'hoquei patins ha reunit els millors jugadors i jugadores del panorama actual. Després de tot un dia ple d'actes, han arribat els partits entre els combinats dels millors jugadors i jugadores de l'OK lliga. Entre les millors jugadores, Paula Torner ha estat la representant santcugatenca. El seu equip, el blau, s'ha imposat al vermell.

A banda de la jornada festiva també hi ha hagut la vessant reivindicativa. La presència del president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, ha provocat la reacció dels assistents i aficionats, que li han retret la seva postura contrària en l'homologació de la selecció catalana com a federació de ple dret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.