Paula Torner, una estrella santcugatenca a l'OK Stars


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Paula Torner participa dissabte al partit de les estrelles de l'OK Stars 2011. Torner formarà part de l'equip de la conferència blava en un amistós que enfrontarà les estrelles de l'OK Lliga femenina a Igualada.

L'OK Stars 2011 reunirà els millors jugadors i tècnics de l'OK Lliga masculina i femenina. Abans dels partits de les estrelles, es disputarà un torneig de benjamins, la presentació del llibre 'El portero' de Paco González, un clínic i una taula rodona.

A les cinc de la tarda es jugarà el partit de les noies i a les set el dels nois. La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat i internacional amb Catalunya Paula Torner ha estat una de les escollides per al matx femení. La santcugatenca jugarà amb l'equip de la conferència blava, entrenat pel tècnic del CP Vilanova, Xavier Mestres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.