Segona victòria consecutiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) goleja (1-6) el Vigo en l'última jornada de la primera volta de l'OK Lliga. Les de Jordi Raga, que fan un partit molt seriós, sumen la segona victòria consecutiva de la temporada.

En el primer minut de partit les santcugatenques ja guanyaven 0 a 2. Des de l'inici fins el final del matx les de Jordi Raga han estat molt concentrades i han jugat a un nivell alt, fet que les ha permés obtenir un gran avantatge sobre les gallegues. Al descans el resultat era de 0 gols a 5.
A la represa, amb el partit sentenciat, el tècnic santcugatenc ha aprofitat per donar minuts a totes les jugadores que han marcat un gol més i han vist com el Vigo marcava el gol de l'honor. Al final 1 a 6.

El tècnic del PHSC, Jordi Raga, que es mostra content pel resultat, espera que la victòria els doni confiança per encarar el segon tram de lliga.

Jordi Raga

Estem contents i ara la gent té més confiança. A veure si podem afrotnar la segona volta amb més calma.


Amb aquest partit el PHSC acaba la primera volta de la lliga en penúltima posició, amb set punts i amb un partit menys contra l'Alcorcón. El dissabte 5 de febrer comença la segona volta visitant l'Arenys de Munt, tercer classificat de l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.